top of page
Search
  • Writer's pictureDoğa Suna

Fuar Stand Tasarımı Nedir?

Updated: Apr 19, 2020

Hangi ticari faaliyetle uğraşırsanız uğraşın iyi bir tanıtım yapmadığınız sürece istenilen başarıyı elde etmeniz mümkün değildir. Firmaların iple çektiği fuarların olmazsa olmazı fuar tanıtım standı nedir? Hangi şartlarda üretilir veya ihtiyacınız olan stand hangi özellikleri taşımalıdır? Gibi pek çok sorunun yanıtlarını bulacağımız yazımızı konuyla ilgilenenlerin dikkatlice okumalarını öneriyoruz. Öncelikle bir fuara katılacaksanız aylar öncesinde başlayan hazırlıklarınız içerisinde stand tasarım çalışmasını liste başına almanız hayati önem taşıyor. Çünkü tasarımı, projelendirmesi ve yapım aşamaları belirli bir süre alacaktır ve sizin fuara tam anlamıyla yetiştirilmeniz gerekecektir.


Fuar Standı Yapan Firmalar Arasında Doğru Tercih Başarıyı Getiriyor


İmal ettiğiniz veya satışını gerçekleştirdiğiniz bir ürünün kaliteli olması kadar, o ürünü nasıl sunduğunuzun çok büyük önemi olduğu bilinen bir gerçeklik. Dolayısıyla arayışlarınıza tam anlamıyla cevap vermesini düşündüğünüz fuar standı yapan firmalar projeyi baştan sonra sorunsuz şekilde tamamlayabilecek kapasite olmak zorunda. Bu noktada izin verirseniz, uzun yıllara dayalı bilgi birikimi ile profesyonel işçilik kalitesini bir araya getiren firmamızın stand imalatı yaptığını büyük bir mutlulukla ifade etmek istiyoruz. Dilerseniz web sayfamızdan birbirinden göz alıcı ve sıra dışı fuar standı çalışmalarımızı inceleyebilir ve fikir edinebilirsiniz. Bu bağlamda kendi çalışmalarımızı detaylandırmak gerekirse;


· Alüminyum, PVC, Ahşap veya Pleksiglas türü malzemeyi aynı anda kullanabiliyoruz

Hiç kuşkusuz çalışmanın en başından itibaren standın hangi malzemelerden oluşturulacağı noktasında tercih tamamen sizlere bırakılıyor. Fakat takdir edersiniz ki kullanılan malzemenin kalitesi ve işçilik çalışmalarının süre bakımından uzunluğu fiyatları aşağı veya yukarı yönlü değiştirecektir. Bu nedenle standın sipariş verilme sürecinde söz konusu tüm ayrıntıların gözden geçirilmesi yararlı olacaktır.


· Model seçiminin ardından tasarım çalışmaları başlıyor


Sizlerden aldığımız direktif doğrultusunda firmanızın Markası, Logosu, Işıklandırma sistemleri ve kullanılacak renklerinde içerisinde bulunduğu tasarım çalışmaları atölyemizde hayat bulmaya başlıyor. Son teknoloji ürünü hassas cihazların kullanıldığı tasarımda gerekli yerlerde üç boyutlu çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ayrıca etkileyici görüntüsü ve kullanım kolaylığı ile ürünlerimizde makul fiyat politikası uyguladığımızı ve çeşitli ödeme kolaylıklarının sağlandığını lütfen unutmayınız. Bugüne kadar yüzlerce kurumsal firmaya Uluslararası kalite standartlarında fuar standı hazırlamış olmanın onurunu yaşayan firmamızın müşteri destek hattını günün her saatinde arayabilir ve kapsamlı bilgi talep edebilirsiniz. Esenlikler diliyoruz.


19 views0 comments
bottom of page