top of page
Search
  • Writer's pictureYağız Canalp

Fuar Ziyaret Ederken Dikkat Edilecek Hususlar.

Başarılı bir fuar katılımcısı olmanın yolu başarılı bir fuar ziyaretçisi olmaktan geçer. Şirketinizi dünya açmak için Amerika Fuar standı kurmak için ihtiyacınız olan tecrübeyi edinme yolunda fuar ziyaretleri gerçekleştirerek sağlam adımlar atabilirsiniz.

Ziyaretinizin farklı amaçları olabilir; gelecek fuarlar için Amerika Fuar Standı katılımı yapmak, iş ağınızı genişletmek, Pazar analizi yapmak, şirketiniz sorunlarına çözüm getirmek veya sektördeki gelişmeleri takip etmek gibi.


Planet Exhibitions ekibi bu konuda elimizden geldiğince yardım etmek isteriz.


Stratejinizi iyi belirleyerek kendinize hedefler koyun;

Organizatörün web sitesini ve konuyla ilgili olarak sosyal medyayı aktif şekilde takip edin. Sizin için önemli olabilecek kişilerle fuar başlamadan iletişime geçebilir fuar zamanında görüşmek üzere randevu talep edebilirsiniz.


Zamanınızı dengeli bir şekilde kullanın;

Fuarlarda ziyaretçi olarak 3 farklı şey yapabilirsiniz. Fuar katılımcılarıyla iletişime geçmek, Seminerlere ve bilgilendirme seanslarına katılmak ve etrafta dolanarak yeni şeylerden haberdar olmak. Bunların hepsine eşit oranda zaman ayırmaya çalışın.


Toplantılar ayarlayarak ilişkilerinizi güçlendirin;

Ufak bir ipucu verecek olursak, toplantılarınız için fuarın 2. gününü seçmeye özen gösterin. İlk günün hengamesi ve son günlerin yorgunluğundan uzak olan fuarın ikinci günü fuar katılımcılarının en rahat oldukları gündür.


Mevcut kontaklarınıza zaman ayırın,

Zamanınızın tadını çıkarıp olabildiğince sosyal olun,

Gelecekte gerçekleştireceğiniz Amerika Fuar Standı katılımlarınız için bol bol bilgi, gözlem, fikir ve fotoğraf depolayın. Başarılı bir ziyaret geçirmeniz dileğiyle…


Konuyla ilgili sorularınız için bizlere hello@planetexhibitions.com adresinden e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.


21 views0 comments
bottom of page