top of page
Search
  • Writer's pictureYağız Canalp

Seyahat Öncesi Hazırlık (Stand Yetkili Personel ve Yönetici).

Sizlerin, çalışanlarınızın ve şirketiniz için çok değerli olan zaman ve parayı harcadığınız Amerika Fuar standınızın kusursuz olması ve katıldığınız fuarın verimli geçmesinde, seyahatinizden önce yapacağınız planlama ve hazırlıklar kilit rol oynar.

Planet Exhibitions olarak bizler bu konuda, sektörde faaliyette bulunduğumuz uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeleri size aktarmak isteriz;


+Erken hareket edip buna göre aksiyon alarak daha çok opsiyona daha ekonomik şekilde ulaşabilirsiniz.


+Fuar tarihleri yaklaştıkça uçak biletlerine olan taleplerin artmaya başladığını ve paralel oranda fiyatların katlandığını unutmayın.


+Ufak bir bedel ödeyerek yaptıracağınız sağlık sigortasının, sağlık hizmetlerinin çok yüksek meblağlar tutuğu dünyanın bir diğer ucunda sizi koruyacağını unutmayın.


+Konaklama yapacağınız yerlerin konumunu belirlerken havaalanı ve fuar alanı arasındaki ulaşım imkanlarını dikkate alarak seçim yapmaya özen gösteriniz. Daha ucuza aldığınız bir konaklamanın sizin ve çalışanların verimini bir hayli düşürebilir.


+Online sistem ve sosyal medya üzerinden takip ederek fuarla ve katılımcılarla ilgili bol bol bilgi toplayın. Fuar başlamadan alacağınız randevular sayesinde önemli kontaklara çok daha kolay ulaşabilirsiniz.


+Amerika Fuar standı tasarımınızı gözden geçirerek üreteci ajansınızdan gerekli güncellemeleri mümkün olduğunca erken talep edin. Lojistik imkanınızın Avrupa fuarlarına göre daha kısıtlı ve pahalı olduğunu unutmayın.


+Amerika Fuar Standınızda kullanmak istediğiniz görsellerin ve materyallerin tasarımlarını yaptırdığınız görsel tasarım ajansınızdan mümkün olduğunca erken yapmasını isteyin.


+Online order sisteminden gerekli olan siparişleri mümkün olduğunca hızlı vererek erken sipariş indirimlerinden faydalanabilirsiniz.


+Amerika Fuar Standı lojistiğinin konumunu, gümrükleme bilgilerini, fuar alanı veya depo teslimat durumuyla üretici ajansınızdan güncel olarak isteyin.


+Fuar esnasında araba kiralamak istiyorsanız, online sistem üzerinden parking slot (park yeri) rezervasyonu vermeyi unutmayın. Neredeyse gün boyu ayakta durup ziyaretçilerle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir ortamda her gün ekstra birkaç km fazladan yürümek zorunda kalmak sizin için pek iyi olmayabilir.


+Yedek kıyafet, Birkaç çift ayakkabı götürmeyi unutmayın. Özellikle gün boyu topuklu ayakkabılarla ayakta duran bayan çalışanlar için bir çift babet ayakkabı mutluluk verici olacaktır.


+Fuar alanında ulaşabileceğiniz yemek imkanlarının kısıtlı ve sağlıksız olabileceğini unutmayın. Alternatif yemek opsiyonlarını önceden belirleyin. Yorucu fuar temposunda, kuru meyveler gibi ufak atıştırmalıklar, vitamin takviyeleri size ve çalışanlarınıza enerji desteği sağlar.


+Yurtdışı fuarlarında, özellikle ülkemize has birbirinden lezzetli ikramlar sunarak misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz.


+Amerika’nın gıda kodeksi konusunda sıkı yönetmeliklere sahip bir ülke olduğunu. Ülkeye giriş esnasında getirilen yiyeceklerin deklare edilmesinin zorunlu olduğunu ve uygun şekilde paketlenmiş olması gerektiğini unutmayın


+Yanınıza bol miktarda kartvizit amayı unutmayın.


Konuyla ilgili sorularınız için bizlere hello@planetexhibitions.com adresinden e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.




6 views0 comments
bottom of page