top of page
Search
  • Writer's pictureYağız Canalp

Seyahat Öncesi Hazırlık (Ziyaretçi).

Planet Exhibitions ekibi olarak 20 yılı aşan fuar tecrübemizle; Amerika Fuar Standı kurmak isteyen müşterilerine, Herhangi bir fuarda stand kiralamadan önce o fuara veya sektörle ilgili Dünya’nın farklı yerlerinde gerçekleşen fuarlara ziyaretçi olarak katılmalarını tavsiye ederiz. Bu şirketiniz için oldukça faydalı ve karlı bir yatırım olabilir.


Öncelikle sizin ve şirketiniz için doğru fuarı seçmeniz gerekir. Amerika Fuar Standı kurmadan önce Hedeflerinizi belirleyip, birkaç defa gözden geçirmeniz ve seçiminizi buna göre yapmanız sizin çok daha efektif olacaktır.


Seçiminizi yaptıktan sonra organizatörün online sitesinden ziyaretçi girişi yaparak fuar hakkında birçok faydalı bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz (Katılımcılar, seminerler, bilgilendirme seansları, fuar esnasında gerçekleşecek etkinlikler vs..). Ayrıca bu portal üzerinden fuar ziyaretçi giriş kartı (badge) oluşturarak fuar alanını hızlı ve daha ekonomik bir şekilde ziyaret edebilirsiniz.


Sosyal medya çeşitli mecralarda ziyaret etmek istediğiniz fuarlarla ilgili hesapları takip ederek daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu konuda bol bol araştırma yapmanızı öneririz.


3-5 gün gibi kısıtlı bir zamanda gerçekleşen fuar koşuşturmasında oldukça sıkışık takvime sahip katılımcılarla görüşmek ve onlarla görüşmenize yetecek kadar zaman pek de kolay olamayabilir.


Organizatörler fuarın başlamasından aylar önce kendi portallarında katılımcı listelerini ve katılımcılar hakkında detaylı bilgileri paylaşırlar. Birçoğu bu bilgileri detaylı kat planlarıyla beraber paylaşır. Bu sayede iletişime geçmek istediğiniz firmaları ve kişileri belirleyebilir ve çok daha erken bir şekilde randevu talep edebilirsiniz. Bu durum sizi oldukça rahatlatır. En önemlisi doğru kişilere çok daha hızlı bir şekilde ulaşma şansınız olur.


Fuar ziyaretçilerinin, fuar ziyaretlerini planlarken göz önünde bulundurması gereken bir başka husus da doğru ve erken bir seyahat planı yapmaktır. Aylar öncesinden alınacak uçak bileti ve konaklama, sizin için çok daha ucuz olacaktır ve daha opsiyona sahip olmanız anlamına gelmektedir. Hava alanından konaklama yapacağınız konuma ve konaklama yaptığınız konumdan fuar alanına ulaşım için kullanabileceğiniz opsiyonları önceden öğrenin. Seyahat sigortanızı muhakkak yaptırın. Ziyaret edeceğiniz bölgenin o zaman ki hava koşullarını göz önünde bulundurup bavulunuzu buna göre hazırlayın.


Yanınıza bolca kartvizit almayı unutmayın.

Önceliklerinizi belirleyerek, bir yapılacaklar listesi hazırlamanızı ve bu listeye göre aksiyon alarak ziyareti daha efektif hale getirebilirsiniz.


Konuyla ilgili sorularınız için bizlere hello@planetexhibitions.com adresinden e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.


6 views0 comments
bottom of page